Ansiktslyft utan kirurgi

Enkel och icke-invasiv behandling

Vår behandling

EFFEKTIV OCH SKONSAM BEHANDLING

V arbetar med metoden Ultra V och V-Soft Lift när vi utför ansiktslyft utan kirurgi. Metoden är en enkel och icke-invasiv behandling där man använder tunna trådar som lyfter huden på önskat ställe och ökar elasticiteten i vävnaden. Materialet som används är fullständigt biologiskt nedbrytbart. Vid behov kompletterar vi även behandlingen med hjälp av muskelavslappnande preparat (botox) eller fillers för bästa möjliga resultat.

De enda biverkningar man kan uppleva efter en behandling med V-Soft Lift är svullnad och i vissa fall lätta blåmärken efter att behandlingen har utförts, men dessa försvinner på kort tid. I övrigt ger metoden inga besvär. Du kan direkt återgå till dina ordinarie dagliga aktiviteter efter behandlingen.

skönhetsbehandling

Materialet som används i vår metod för ansiktslyft utan kirurgi heter polydioxanon (PDO). Detta är såväl vävnadsvänligt som biokompatibelt och stimulerar dessutom hudens bildande av kollagen.

Så går behandlingen till

Vi använder som sagt en metod för ansiktslyft utan kirurgi och fungerar på ett sätt som liknar hur man administrerar fillers. En tunn tråd förs in i dermis, hudens mellersta lager, och placeras i en position som åstadkommer ett lyft. Du kommer direkt att märka en effekt, men det slutgiltiga resultatet syns efter 2 till 4 veckor när eventuell svullnad har försvunnit. Effekten sitter i omkring 18-24 månader, ibland längre. Hur länge resultatet sitter i beror bland annat på faktorer såsom din ålder, hudtyp och livsstil - rökning och överdrivet solande kan förkorta tiden.

Vid behandlingen får du samma typ av bedövning som om du skulle behandlas med fillers eller Botox. V-Soft Lift är ett säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi som gör att du slipper ärr och du behöver inte undergå narkos för att kunna genomföra behandlingen. V-Soft Lift genomförs av vår certifierade läkare som har fått specialutbildning i denna metod.

Microneedling som komplement

Utöver ansiktslyft med trådar, fillers och muskelavslappnande så kan vi även erbjuda microneedling-behandlingar med Dermapen 4. Microneedling är en metod som går ut på att stimulera huden att bygga upp nytt kollagen genom att skapa en lättare irritation med hjälp av tunna nålar som tränger ner i de yttre lagren av huden.

Samtidigt är metoden såpass skonsam att det knappt förekommer några biverkningar med undantag av enstaka rodnad som brukar försvinna inom någon dag. Denna behandling kan vara ett utmärkt komplement att fräscha upp huden med mellan dina övriga behandlingar och hjälper huden att få en mer ungdomlig lyster på nytt.

Välkommen att kontakta oss idag för att boka in en konsultation för ansiktslyft utan kirurgi med Ultra V och V-Soft Lift. Vi ger dig råd gällande hur vi kan ge dig ett piggare och yngre utseende samt vilket resultat du kan förvänta dig av metoden.

Vi gör ansiktslyft utan kirurgi - skonsamt och med långvarigt resultat!