Ansiktslyft utan kirurgi

Enkel och icke-invasiv behandling | 0739-34 54 92

Vår behandling

EFFEKTIV OCH SKONSAM BEHANDLING

V arbetar med metoden Ultra V och V-Soft Lift när vi utför ansiktslyft utan kirurgi samt i vissa fall Thermage. Metoden är en enkel och icke-invasiv behandling där man använder tunna trådar som lyfter huden på önskat ställe och ökar elasticiteten i vävnaden. Materialet som används är fullständigt biologiskt nedbrytbart. Thermage är en annan behandling som bygger på radiovågor.

De enda biverkningar man kan uppleva efter en behandling med V-Soft Lift är svullnad och i vissa fall lätta blåmärken efter att behandlingen har utförts, men dessa försvinner på kort tid. I övrigt ger metoden inga besvär. Du kan direkt återgå till dina ordinarie dagliga aktiviteter efter behandlingen.

skönhetsbehandling

Materialet som används i vår metod för ansiktslyft utan kirurgi heter polydioxanon. Detta är såväl vävnadsvänligt som biokompatibelt och stimulerar dessutom hudens bildande av kollagen.

Så går behandlingen till

Vi använder som sagt en metod för ansiktslyft utan kirurgi och fungerar på ett sätt som liknar hur man administrerar fillers. En tunn tråd förs in i dermis,  hudens mellersta lager, och placeras i en position som åstadkommer ett lyft. Du kommer direkt att märka en effekt, men det slutgiltiga resultatet syns efter 2 till 4 veckor när eventuell svullnad har försvunnit. Effekten sitter i omkring 24 månader, ibland längre. Hur länge resultatet sitter i beror bland annat på faktorer såsom din ålder, hudtyp och livsstil - rökning och överdrivet solande kan förkorta tiden.

Vid behandlingen får du samma typ av bedövning som om du skulle behandlas med fillers eller Botox. V-Soft Lift är ett säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi som gör att du slipper ärr och du behöver inte undergå narkos för att kunna genomföra behandlingen. V-Soft Lift genomförs av vår certifierade läkare som har fått specialutbildning i denna metod.

Thermage

Thermage är en metod som använder radiovågor för att strama åt huden. Radiovågorna gör så att det byggs upp ett nytt kollagenlager under huden där gammalt kollagen har brutits ner av ålderdom. Detta ger huden en ny spänst och ett yngre uttryck. En Thermage-behandling tar endast drygt 2 timmar och är såpass skonsam att det knappt förekommer några biverkningar med undantag av enstaka rodnad. 

Välkommen att kontakta Acape idag för att boka in en konsultation för ansiktslyft utan kirurgi med Ultra V oc V-Soft Lift. Vi ger dig råd gällande hur vi kan ge dig ett piggare och yngre utseende samt vilket resultat du kan förvänta dig av metoden.

Acape gör ansiktslyft utan kirurgi - skonsamt och med långvarigt resultat!