Ansiktslyft utan kirurgi

Enkel och icke-invasiv behandling

Om oss

EN AV STOCKHOLMS LEDANDE KLINIKER FÖR ESTETISK KIRURGI

Acape klinik ligger centralt på Kungsgatan 17 i Stockholm. Vi är en mångsidig klinik inom estetiska kirurgi och andra estetiska behandlingar med hud som främsta specialitet. Vi erbjuder allt från hudvård och ansiktsbehandlingar till ansiktslyft utan kirurgi, hårborttagning med laser, traditionell plastikkirurgi, behandling med botox och fillers, cellulitbehandlingar samt mycket mer. Vi är medlemmar i Svenska Lasermedicinska Sällskapet.

Vårt team består av personal med gedigen utbildning och lång yrkeserfarenhet inom sina respektive arbetsområden. Våra behandlingar för ansiktslyft utan kirurgi utförs givetvis av en certifierad och specialutbildad läkare så att du kan vara säker på ett professionellt resultat. Våra hud- och laserbehandlingar utförs av certifierade hud- och laserterapeuter och vi har två läkare som är specialister på hudåkommor och estetisk kirurgi i vår stab. Till sin hjälp har de en sjuksköterska som assisterar vid estetisk kirurgi.

Vår målsättning är att du som kund ska få behandlingar som är anpassade till din kropp och dina förutsättningar. Vi vill ge dig möjligheten att bli mer nöjd med ditt eget utseende på ett respektfullt och säkert sätt.

Referenser

 

 

 

 

Vi erbjuder en mängd estetiska behandlingar och estetisk kirurgi!