Ansiktslyft utan kirurgi

Enkel och icke-invasiv behandling | 0739-34 54 92

Om oss

EN AV STOCKHOLMS LEDANDE KLINIKER FÖR ESTETISK KIRURGI

Vi ligger centralt i Stockholm. Vi är en mångsidig klinik inom estetiska kirurgi och andra estetiska behandlingar med hud som främsta specialitet. Vi erbjuder allt från hudvård och ansiktsbehandlingar till ansiktslyft utan kirurgi, hårborttagning med laser, traditionell plastikkirurgi, behandling med botox och fillers, cellulitbehandlingar samt mycket mer.

Vårt team består av personal med gedigen utbildning och lång yrkeserfarenhet inom sina respektive arbetsområden. Våra behandlingar för ansiktslyft utan kirurgi utförs givetvis av en certifierad och specialutbildad läkare så att du kan vara säker på ett professionellt resultat. Våra hud- och laserbehandlingar utförs av certifierade hud- och laserterapeuter och vi har två läkare som är specialister på hudåkommor och estetisk kirurgi i vår stab. Till sin hjälp har de en sjuksköterska som assisterar vid estetisk kirurgi.

Vår målsättning är att du som kund ska få behandlingar som är anpassade till din kropp och dina förutsättningar. Vi vill ge dig möjligheten att bli mer nöjd med ditt eget utseende på ett respektfullt och säkert sätt.

Ros-Ninva Poli - legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin - ansiktslyft utan kirurgi

Ros-Ninva Poli, specialist i allmänmedicin och utbildad vid Karolinska Institutet

Referenser

Här kommer vi att lägga upp referenser.

 

 

Vi erbjuder en mängd estetiska behandlingar och estetisk kirurgi!